web analytics

Smart Home Trainingen

Leer alles over Smart Home

Smart Home is geen hype meer: het is er. Weet jij al genoeg van Smart Home om een gedegen advies uit te brengen? Of om een complete installatie te verzorgen? Wij gaan je helpen door onze kennis op een toegankelijke over te brengen. Kennis waar je écht wat aan hebt in de praktijk. Kennis waardoor jij een advies kan uitbrengen waar je klant blij van wordt…

Benieuwd naar de inhoud van de trainingen? Bekijk dan hieronder wat je allemaal gaat leren!

Netgear Arlo

Smart Home training | basis

Na de dagtraining heb je genoeg houvast en zelfvertrouwen om zelf aan de slag te gaan met het adviseren van een eenvoudig Smart Home. Je weet wat de diverse categorieën binnen een Smart Home zijn en welke systemen en – grofweg – zijn. Daarbij doe je ervaring op met het opzetten van een eenvoudige Smart Home installatie.

Praktijk en theorie

De dagtrainingen Smart Home Basis bestaat zowel uit een deel theorie als een flink deel praktijk. Wij geloven helemaal in de ‘handen uit de mouwen’-aanpak. Je kan naar onze mening alleen leren door het te doen.

We behandelen alle belangrijke elementen in deze dagtraining. Van de diverse systemen, categorieën en protocollen tot het installeren van een basissysteem.

Tijdens de training is ruim tijd voor vragen uit de praktijk. Sterker nog: graag, want zo helpen we je nog beter!

Inhoud Smart Home | basis

Ochtend

09:30    Inloop met koffie & thee

10:00    Start Training

  • Kennismaking

10:30    Smart Home Introductie – 45 min

  • Wat is een Smart Home?
  • Ontwikkelingen
  • Toekomst

11:15    Kleine pauze – 15 min

11:30    Smart Home Basiskennis – 60min

  • Categorieen
    • Netwerk
    • Systemen
    • Veiligheid
    • Comfort
    • Entertainment
    • Energie
    • Appliances
    • Lifestyle
  • Niveaus
    • Plug-in
    • DIY
    • Install
    • Domotica
  • Smart Living

12:30   Lunchpauze – 45min

Middag

13:15  Installatie en configuratie camera – 30 min

  • Belangrijkste settings
  • Streams
  • Privacy mask

13:45  Installatie en configuratie verlichting – 30 min

  • Bediening
  • Scenario’s
  • Timers

14:15  Installatie en configuratie gateway – 30 min

  • ‘Huis’  inrichten
  • Scenario’s
  • Devices toevoegen & Externe koppelingen

14:45  Koffiebreak – 15 min

15:00  Installatie en configuratie klimaat – 30 min

  • Koppelen aan netwerk
  • Schema’s instellen
  • Vakantiemodus

15:30  Installatie en configuratie sensoren – 30 min

  • Belangrijkste instellingen
  • Detectie / gevoeligheid
  • Alarmering

16:00  Afronding – 15 min

16:15  Einde

Schrijf in!

Direct inschrijven? Dat kan natuurlijk! Check de agenda om te kijken wanneer de eerstvolgende training is!