web analytics

Slim beveiligen

Slim Beveiligen

  • Theorie
  • Praktijk

Intensiteit

  • Praktijk
  • Theorie
  • Intens?

Een zeer praktische training die inzicht geeft in de gevaren van een connected home. We lopen langs elementen als wachtwoorden, versleutelingen, gevaren van draadloos én… de mens zelf.

Een Smart Home kan niet zonder goed te kijken naar veiligheid. Immers: wie zijn huis aan het internet hangt, moet wel nadenken over een goede vorm van digitale beveiliging. En dan bedoelen we niet alleen een paar IP-camera’s. Het gaat meer om: hoe bent u veilig voor hacking? Of hoe zit het met wachtwoorden?

 

Wat kunt u na deze training?

 

Na de dagtraining hebt u een flinke hoeveelheid inzicht gekregen in wat beveiliging inhoudt. U kent de gevaren van bijvoorbeeld een draadloos netwerk. En u kent de zwakke schakels in beveiliging. Bijvoorbeeld wachtwoorden. Daarom leren we u een heel goed wachtwoord te maken, zonder dat daarbij talloze tekens en cijfers nodig zijn. Daarnaast geven we u inzicht in degeijke wachtwoordkluizen.

 

Praktijk en theorie

 

De dagtraining Smart Security bestaat zowel uit een deel theorie als een flink deel praktijk. Wij geloven helemaal in de ‘handen uit de mouwen’-aanpak. Je kan naar onze mening alleen leren door het te doen.

We behandelen alle belangrijke elementen in deze dagtraining. Van de diverse gaten in beveiliging, tot het creëren van heel sterke wachtwoorden zonder dat u daarbij uren moet herhalen om het te onthouden.

Tijdens de training is ruim tijd voor vragen uit de praktijk. Sterker nog: graag, want zo helpen we u nog beter!

Inhoud Smart Security

 

Inzicht in zwakke plekkenWat zijn potentiële lekken?
WachtwoordsterkteWat is een goed wachtwoord? En hoe maak je dat?
Bewustwording van Wi-FiIs wifi veilig? Nee… maar wat doe je eraan?
Risico’s inschatten en aanpakkenHoe kun je risico’s berekenen?

Schrijf in!

Direct inschrijven? Dat kan natuurlijk! Check de agenda om te kijken wanneer de eerstvolgende training is!