web analytics

Het Smart Netwerk

Netwerk

  • Praktijk
  • Theorie

Intensiteit

  • Praktijk
  • Theorie
  • Intens?

Een zeer praktisch gerichte training voor wie ‘hands on’ aan de slag wil met netwerken. Alle elementen komen uitgebreid aan bod.

Een Smart Home kan niet zonder een degelijk netwerk. Een netwerk knoopt namelijk alles aan elkaar. Van de smartphone en tablet tot de IP-camera en deursensoren. Werkt een netwerk niet goed, dan ontstaan er geheid problemen. Denk aan vertragingen, verdwenen onderdelen, of het niet functioneren van bepaalde elementen. Het is daarom cruciaal dat het geheel gewoon goed en betrouwbaar werkt.

 

Wat kunt u na deze training?

 

Na de dagtraining hebt u genoeg houvast en zelfvertrouwen om zelf aan de slag te gaan met een thuisnetwerk. U weet wat de mogelijkheden zijn en wat belangrijk is om rekening mee te houden. U kent een paar grote valkuilen en weet deze te vermijden. Kortom: de drempel is weg om de handen uit de mouwen te steken en klanten te helpen!

Praktijk en theorie

 

De dagtrainingen Smart Netwerk bestaat zowel uit een deel theorie als een flink deel praktijk. Wij geloven helemaal in de ‘handen uit de mouwen’-aanpak. Je kan naar onze mening alleen leren door het te doen.

We behandelen alle belangrijke elementen in deze dagtraining. Van de diverse verbindingsmogelijkheden, tot het meten van Wi-Fi interferentie en het installeren van een router, switch en accesspoint.

Tijdens de training is ruim tijd voor vragen uit de praktijk. Sterker nog: graag, want zo helpen we u nog beter!

Inhoud netwerktrainingen

 

InfrastructuurWat voor verbindingen zijn mogelijk?
Wi-FiSoorten Wi-Fi, Wi-Fi meten, conflicten oplossen, stabiliteit realiseren
Stabiliteit en snelheidHoe maak je een netwerk stabiel?
Aanpak inrichting van een netwerkHoe zet je een netwerk op? Wat is belangrijk?
Trouble ShootenHoe vind je een probleem in een netwerk?

Schrijf in!

Direct inschrijven? Dat kan natuurlijk! Check de agenda om te kijken wanneer de eerstvolgende training is!