web analytics

Het Team

Jaap Veenstra

Als klein jongentje haalde hij al menig computer uit elkaar om te kijken hoe het mogelijk is dat er pixels op het scherm bewegen. Later heeft hij maar besloten dat hij beter als technisch redacteur aan de slag kon gaan bij een grote pc-titel. Nog wat later heeft hij voor de vrijheid van freelancer gekozen. Zo kan hij ook zijn passie voor Hi-Fi blijven voeden, waaruit Alpha Audio is ontstaan.

Een van de zaken waar de passie voor audio en de computerwereld bij elkaar komen, is het (computer)netwerk. Immers: voor streaming audio (en video) is een computernetwerk nodig om bits te versturen en te ontvangen. En hetzelfde geldt voor een Smart Home.

Echter: een gewoon werkend netwerk is voor Jaap Veenstra niet genoeg. Het moet perfect. De Quest naar snelheid, stabiliteit en betrouwbaarheid is al jaren aan de gang. Al die kennis brengt hij over in zijn trainingen.

Rudirick De Jong

Smart is leuk, maar hoe kan Smart je leven verbeteren? Wat is daarvoor nodig? En hoe zorg je dat het werkt en blijft werken? Dit zijn vraagstukken die Rudirick de Jong ziet als zijn persoonlijke missie. Hij wil iedere dag de wereld een stukje smarter mogen maken.

Behalve vele lezingen, trainingen en demonstraties, heeft Rudirick ook een rol gespeeld in enkele tv-programma’s. Denk aan Het Snoer Om van SBS6. Of SmartLife en recent nog Rob’s Grote Tuinverbouwing. Via deze programma’s neemt hij heel Nederland mee – op het puntje van zijn vingertoppen – in de wondere wereld van Smart. Hij laat op eenvoudige wijze zien wat voor oplossingen er bestaan om je leven eenvoudiger, slimmer, duurzamer en efficiënter te kunnen maken.

Rudirick ervaring komt uit de praktijk. Via zijn bedrijf – Electrostyling – heeft hij dagelijks te maken met bouwprojecten, klantengesprekken en installatie specialisten. Deze ervaring giet hij in de trainingen van de Smart Living Academy. Hij gelooft dat Kennis delen de enige toekomst is om verder te kunnen komen.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!

Waar zitten wij?

Smart Living Academy

Nijverheidsweg 36

2031CP Haarlem

[email protected]

top