web analytics
Al de inhoud van de Smart Living Academy is copy protected.

Install guides

Hebt u altijd al willen weten hoe u een router, ip-camera, NAS, smart home hub, sensor of bijvoorbeeld een slimme thermostaat installeert? In onze complete Install Guides – installatie video’s – leggen we alles uit. Van het insteken van de kabels tot het gebruiken van de app en het doorlopen van de web-interface (indien nodig).

Diverse segmenten

We hebben installatie video’s – install guides – in diverse segmenten. Denk aan producten die binnen smart home vallen. U kunt dan denken aan sensoren, verlichting, multiroom audio (streaming audio), smart home hubs, schakelaars, et cetera.

Daarnaast zijn er ook heel wat video’s rondom het netwerk. We maken op dat vlak installatie video’s voor NAS, Routers, MESH-wifi, switches en natuurlijk configuratie-video’s voor bijvoorbeeld v-lan.

Compleet

Onze video’s behandelen alles. Van het insteken van de kabel tot het doorlopen van de configuratie. We pakken daarbij zowel – indien relevant – de web-interface als de app. We gebruiken voor uw gemak screen capture technologie om elke stap duidelijk in beeld te krijgen.

Gratis

Onze installatie video’s – install guides – zijn gratis. U hoeft alleen maar te registreren. Geen verborgen addertjes… Geen verborgen kosten.